Wednesday, April 09, 2008

Norrlandsresa



Det är dags att packa inför resan så därför beställer jag ekolådor till en adress jag inte ens flyttat till ännu. Man måste prioritera.

Hmm... undrar just om man ska baka lite bröd sen så där lagom tills jag åker? Jag borde ju faktiskt tvätta så det känns logiskt.

4 comments:

Anonymous said...

Vi ska åka och kolla på en lght på Tomtebo nästa vecka. Det blir nog bra. Det är ganska svårt att få lght i umeå har jag märkt. Vart ska du flytta? inom stockholm antar jag? kram.

Pixie said...

Hoppas ni gillar lägenheten. Det är alltid roligt att försöka tänka in sitt liv inom nya väggar. Jag ska flytta inom Sthlm yes. Jag är supernervös. Vet inte varför jag nojar. Det känns väl övermäktigt helt enkelt att själv packa ihop ett bohag. Trots att jag har rätt lite prylar egentligen. Kram kram

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celulite, I hope you enjoy. The address is http://eliminando-a-celulite.blogspot.com. A hug.

Anonymous said...

lart mycket