Friday, March 27, 2009

So long suckers!



Tänker avnjuta de närmaste 14 dagarna bland djungeldjur och paraplydrinkar. Vilket äventyr!

3 comments:

Sofia said...

Å var var du? Hur gick det? För du har väl kommit hem nu? Jag gillar verkligen din blogg... Måste lägga till den som länk.

Pixie said...

Å jag gillar din blogg med, och dina fina målningar! Är avundsjuk att du fortfarande håller på. Jag har lagt av och önskar jag hade ork att starta upp igen. Har lite planer på ateljé i höst. Vi får se...

Vi var i södra Thailand och reste runt lite i två veckor. Har aldrig vart i Asien förut. Var peppad som ett litet barn! Kom hem i förrgår och sitter just nu med bilderna för att lägga upp ett album på facebook.

Drömmer redan om nästa resa blandat med en laddning jobbångest.

Sofia said...

Kollade just på dina bilder på fejjan och fick sån Thailands-längtan. Kunde riktigt känna den fuktiga luften och höra syrsorna (eller vad det nu är). Det måste vara 7 år sen jag var där... My god.

Jag målar ju inte nu, utan tecknar bara med hjälp av Alfreds målarlåda (det blir för mycket prestige annars). Har inte ens pallat med det på flera år, och nu vill jag bara att det ska vara roligt, annars låter jag bli. Men senast igår när jag nattade Alfred så låg jag och fantiserade om måleriet; penslar, blanda färg och annat mysigt...

Kanske kommer jag våga sätta igång snart igen.

Du verkar resa mycket och det tycker jag du gör rätt i!