Thursday, July 26, 2007

Utveckling utan framsteg



Inatt drömde jag att framtiden var här och att nu var det minsann moderna tider som gällde - även för fortplantning! Den har ju sett likadan ut i 100 år (ja, och minst lite till...) men nu var det alltså andra nya bullar på gång. Det gick till som följer:

Man och kvinna gillar varann. De har sex (so far so old) MEN sen spelar kroppen in deras gemensamma genbanker på en cd-skiva och bränner den. Nu måste cd-skivan sättas in i kvinnokroppen (ja, typ som en tampong. jag vet - aouch!) för att där utvecklas till ett barn (som vanligt) som man sedan måste föda ut (som vanligt).

6 comments:

Anonymous said...

Ja det låter ju som ganska tvivelaktig utveckling, är det inte själva födandet man skulle vilja slippa? Jag har mer varit inne på att man skulle föda upp barn i sådana där fyrkantiga glasburkar som de gör med meloner för att de ska bli fyrkantiga, det vore väl utveckling. Tänk så praktisk logistiken blir när man kan packa in små fyrkantiga barn i bilen, skolbussen osv. De går ju att stapla!

Pixie said...

Bonsai-baby, inte dumt. Bonsai-kitten omsusades ju av ett väldans intresse när den kom så här tror jag vi har ett framgångskoncept!

Anonymous said...

Javisst! Bonzai katt, så hette de ja. Men vad skulle vara dealen med dem, skulle de vara fyrkantiga också? eller bara små? För små människor är ju inget att odla fram, det finns ju redan, dvärgar...eller ursäkta, munchkins säger man kanske.

Pixie said...

inte bara små - utan formade! som stjärnor, båtar, strutar, julgransbollar - ja du är i stort sett bara begränsad av din egen fantasi! Men fyrkant har vi sagt så fyrkant it is:
http://www.petzz.com/media/media_img/M0000616_20050906130953_1.jpg

Pixie said...

shite länken rymdes ej på en rad. oacceptabelt. nytt försök:
http://www.petzz.com/media/
media_img/M0000616_
20050906130953_1.jpg

Anonymous said...

ujujuj! det är sant, vilka möjligheter, fast de på bilden gör ju helt fel, det måste ju vara fostret som ska placeras i burk (av valfri form?)Stoppa in en unge kan väl inte förändra formen så mycket?
Jaja, du har en trvlig blogg i allafall, och om du vill kan du ju titta förbi min, kanske ge ett semestertips. ha det gött!http://madrugadaeterna.wordpress.com